Το άρωμα είναι μνήμη ! και η μνήμη δημιουργεί εικόνες !

Με στόχο να βρούμε και να φέρουμε στην Ελλάδα , ψαγμένα και ιδιαίτερα αρώματα, που να μην είναι τυποποιημένα και να έχουν “κάτι να δείξουν”.

Το ταξίδι μας στον Χώρο των αρωμάτων και των αισθήσεων , ξεκίνησε πριν από 5 χρόνια .!

Μέσα σε αυτά τα χρόνια, καταφέραμε και φέραμε όλη την γκάμα των αρωμάτων της FRAGONARD PARFUMEUR , της Γαλλικής αρωματοποιίας , μύθο που όσοι πάνε στην πόλη των αρωμάτων στο GRASSE , ή στην πόλη του έρωτα στο Παρίσι , αποκλείεται να μην έχουν μπει σε μία boutique της.

Στην συνέχεια έχουμε τα Ιταλικά bio προίόντα της ERBARIO TOSCANO που θα βρείτε τις boutique τους στο Μιλάνο , καθώς και το Ισπανικό brand υψήλης αρωματοποιίας CARNER BARCELONA !

Και επειδή ο χώρος που ζούμε ή δουλεύουμε , μας αντιπροσωπεύει , όλη αυτή την μαγεία , φροντίσαμε να την μεταφέρουμε και στα αρωματικά χώρου.

Κεριά και αρωματικά που χαλαρώνουν, αρωματίζουν και αναδεικνύουν το δικό σας χώρο ,σύμφωνα πάντα με την προσωπικότητα σας !

Κεριά υψηλής αισθητικής από τη MIGONE & την CERERIA LUMEN !
Αρωματικά χώρου σε spray η σε stics από την TEATRO FRAGRANCE UNIQUE , ERBARIO TOSCANO, & FRAGONARD PARFUMEUR. Για την προσωπική περιποίηση του προσώπου του άνδρα , θα βρείτε αποκλειστικά τα προϊόντα της ANTICA BARBIERIA COLLA που από το 1904 φροντίζει τους πιο στυλάτους άνδρες του κόσμου , τους Μιλανέζους !

Το moto μας είναι , υψηλή αισθητική και προσιτή πολυτέλεια σε unique συνδυασμούς